Kevättä ja vaaleja kohti!

Talven paukkupakkaset ovat juuri nyt parhaimmillaan ja valmistautuminen kohti vaaleja on alkanut. Myös Pohjois-Pohjanmaan Perusnaiset suunnittelivat 2.2.2019 Nivalan kokouksessa vaalitapahtumia ja päätimme myös alkaa toimittamaan jäsentiedotetta kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä. Jäsenmaksulomakkeet lähtevät matkaan ennen huhtikuuta ja kolahtelevat sähköposteihin kevään aikana. 23.3.2019 olemme järjestämässä Oulujokivarren kiertuetta ja paistelemme tuolloin makkaraa Vaalassa, Utajärvellä ja Muhoksella eduskuntavaaliehdokkaiden jututtaessa ihmisiä. Kannattaa tulla paikan päälle keskustelemaan ja valitsemaan sopiva ehdokas juuri sinulle!

Pohjois-Pohjanmaan Perusnaiset ry. on Perussuomalaiset r.p :n naisjärjestön alueyhdistys Pohjois-Pohjanmaalla. Liittymällä jäseneksi pääset mukaan vahvaan, rohkeaan ja isänmaalliseen naisjoukkoon. Pyydä jäseneksi liittymiskaavake esimerkiksi sihteeriltämme.

Me haluamme luoda suomalaisille naisille onnea, turvaa, hyvinvointia ja mahdollisuuksia. Haluamme, että suomalainen nainen kukoistaa edelleen!

Tervetuloa mukaan!

  • Hallitus
Kirjoitettu 6.2.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa