Valoa ja vastuuta

Kaamos väistyy pian. Vuoden lyhimpään päivään on aikaa alle kuukausi. Joulu on jo ovella ja Uuden Vuoden lupaukset 2019 allekirjoitusta vaille valmiit. Kulunut vuosi on ollut poliittisella rintamalla tapahtumarikas. Paljon on ollut keskustelua soten ympärillä. Huoli terveydenhoidon tulevaisuudesta pelottaa. Rahakassat hupenevat ja köyhien kansalaisten soppajonot pitenevät.

Oulaskankaan sairaalan synnytykset ovat loppumassa samalla kertaa kun kansalaisia haastetaan vauvan tekotalkoisiin. Erityistä huolta on herättänyt myös koulutuksen lama.

Pohjois-Pohjanmaan PerusNaiset ry. kiittää yhteistyöstä ja toivottaa kaikille tasapuolisesti oikein hyvää ja rauhallista Joulun aikaa ja onnea sekä menestytä Uudelle Vuodelle 2019.

Jatketaan yhdessä tärkeää työtä, nostetaan esille epäkohdat ja tuodaan rohkeasti esille parannusehdotukset. Meidän perusnaisten tehtävänä on huolehtia kotirintamasta, heikommassa asemassa olevien jaksamisesta ja kuunnella sen vuoksi herkällä korvalla nuorison toiveita, vanhuksia, vammaisia ja muutoin sairaita. Hyvän elämän perusedellytykset on taattava jokaiselle suomalaiselle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Toivotaan yhdessä ensi vuodelle talouden nousua, syntyvyyden kasvua ja hyvää elämänlaatua meistä jokaiselle.

Anu Elovaara

puheenjohtaja

Kirjoitettu 2.12.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa